De lekkerste kerst

Om een geslaagd kerstfeest te garanderen zijn uw meesterbakkers Aloys en Bastiaan met hun team volop in de weer om een gevarieerd aanbod heerlijkheden voor u te kunnen presenteren.

 

Voor bij de koffie zijn er natuurlijk het dagverse gebak, maar ook de speciaal mooi gedecoreerde kersttaarten zijn te lekker om ze te laten staan..

 

Ook de kerstkoekjes zoals de traditionele kerstkransjes zijn natuurlijk welkom bij de koffie. Je vindt ze mooi verpakt op het draaiplateau

En wat denkt u van een lekker stukje (verwarmde) amandelstaaf of de niet te evenaren amandel kerstkrans?

 

Maar ook voor de kerstbrunch heeft uw meesterbakker alle ingrediënten. Zoals natuurlijk de verse ambachtelijk gebakken broodjes, maar ook kerstboom cakejes, een heerlijke tulband en rijkelijk met met spijs gevulde kerststollen.

 

Ook de kerstmuffins, groot en klein mogen er zijn.
En ook nog eens leuk om cadeau te doen.

 

Voor uw hartige trek heeft uw meesterbakker rijk gevulde saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, frikandelbroodjes, mini pizza’s, quiche Lorraine, gehaktbroodjes en de overheerlijke ham-kaas croissants

Bent u meer een zoetekauw, dan zijn de chocolade ensembles echt iets voor u. De chocolaatjes gaan gewoon los als assortie, maar ze zijn voor u ook leuk verpakt in stemmige kerstschaaltjes.

 

Natuurlijk heeft uw bakker ook voor de aankleding wel  iets lekkers; wat denkt u van een heerlijk chocolade kersthuisje in melk, wit of puur; of het leuke kapelletje in wit- of melkchocolade. Of een rijk met noten of amandeltjes gedecoreerd kerstboompje, of uit delen opgebouwde boompjes. Allemaal een sieraad op uw kersttafel. (Voor de "making off" van het kersthuisje kijkt u bij "bakkerij in bedrijf"

 

Maar ook heerlijke kerstcadeaus , sierlijk verpakt,  behoren tot de mogelijkheden.

U vindt ze in de winkel en op het draaiplateau.

Een impressie:

Kortom genoeg ingrediënten voor een geslaagde kerst.