De lekkerste Sinterklaas

Nu de Sint weer bijna in het land is, is de winkel van uw meesterbakker al weer gevuld met de smakelijkste Sinterklaas lekkernijen.

Zo kunt u bij hem terecht voor de lekkerste kruidnoten, fijn om mee te strooien maar vooral om er lekker elke keer een paar van te pakken. Maar ook de kruidnoten "in een jasje" (met chocolade omhuld) zijn niet te versmaden.
En wat te denken van de huisgemaakte chocoladeletters groot en klein.

 

Uw meesterbakker bakt ook de heerlijkste speculaas in poppen groot en klein, maar ook de gevulde speculaas met een tongstrelende huisgemaakte amandelspijs mag er zijn. Wilt u liever een grote letter met amandelspijs, ook dit behoort tot de mogelijkheden.
Kijk voor de bereiding van gevuld speculaas eens het YOUTUBE filmpje "Gevuld speculaas maken"

Ook heeft uw meesterbakker heerlijke sinterklaas muffins groot en klein en sint en piet chocolaatjes in elke kleur. En wat denkt u van het overheerlijke zoete marsepein.

Wat zeker niet mag ontbreken is de huisgemaakte chocoladeletter gemaakt van Fair Traide chocolade. Hij is er in melk, puur en wit; mooi opgemaakt met een elk een andere kleur chocolade en noten. Een lust voor het oog om te zien.

Benieuwd hoe uw meesterbakker deze maakt? Bekijk dan eens het YOUTUBE filmpje "Chocoladeletters maken"

 

 

Voor bij de koffie is er natuurlijk een heerlijke "pepernotenvlaai" , "pietenvlaai" of "pietentaart".

Ook voor lekkere -sfeervol ingepakte - cadeautjes kun je voor het sinterklaasfeest bij uw meesterbakker terecht.
Enkele voorbeelden: