05-09-2018

Update Speltember:

Zoals u weet is het deze maand "Speltmaand". Uw meesterbakker heeft een leuke actie. Bij elke betaalde speltaankoop krijgt u een bonnetje waarop uw naam en telefoonnummer ingevuld kan worden.
Aan het eind van de maand wordt er een hoofdprijs verloot: een kistje met de lekkerste speltartikelen. Ook worden er 8 KEEZENSPELLEN en 5 spelttasssen verloot.

03-09-2018

Deze maand staat in het teken van Spelt. Uw meesterbakker bakt zowel brood, klein brood, crackers, beschuit met het gezonde speltmeel.Deze maand heeft uw meesterbakker een winkelactie: iedereen die deze maand een speltaankoop doet, krijgt een bonnetje waarop je naam en telefoonnummer e.d. ingevuld kan worden. Hieruit worden aan het eind van de maand de winnaars getrokken. Er worden 8 spellen en 5 spelttassen verloot.

22-08-2018

De hele zomer kunt u bij uw meesterbakker terecht voor het lekkerste aardbeiengebak. Dagelijks wordt dit vers bereid door de banketbakkers. In de video is de bereiding ervan te zien.

De winkel is weer open en natuurlijk zoals u van ons gewend bent rijkelijk gevuld.

U bent weer van harte welkom.

28 juli 2018

Wij hebben vakantie van 30 juli tot en met 15 augustus. De winkel is dan gesloten. Op donderdag 16 augustus staan wij weer graag voor u klaar.
Wij wensen u een fijne vakantie.
Namens het hele team.

23-07-2018

Bijna vakantie.
Deze week is de laatste week voordat we de deuren sluiten voor een welverdiende vakantie. Wilt u ons niet missen, vul dan deze week uw (brood)voorraad aan. Wij hebben vakantie van maandag 30 juli tot en met woensdag 15 augustus. Donderdag 16 augustus staan wij dan weer graag voor u klaar.

23-04-2018

NIEUW BIJ Uw meesterbakker

 

HET LEKKERSTE VOLKOREN BROOD met 4 verschillende soorten mout en rijk aan voedingsvezels.

 

Ons nieuwe broodsoort 4 MOUTEN VOLKOREN BROOD is rijk aan voedingsvezels en bevat 4 verschillende soorten volkoren mout.

VOLKOREN BROOD dat rijk is aan voedingsvezels en 4 verschillende soorten volkoren mouten bevat; gerste-, rogge-, tarwe- en speltmout.

 

Voedingsvezels dragen bij aan een gezond en verantwoord voedingspatroon. Hierdoor past dit nieuwe volkoren brood uitstekend in de Schijf van Vijf van het voedingscentrum

De smaakcombinatie van deze mouten en het natuurlijke desem in ons recept zorgen voor een volkorenbrood met een overheerlijke krachtige smaak.

Een volkorenspecialiteit waar wij met recht trots op zijn.


 

 

21-08-2017

Openingstijden uitgebreid!

Vanaf maandag 21 augustus gelden nieuwe openingstijden.
We gaan een uur eerder open en wel elke dag om 7.00 uur.

De eindtijden blijven gewoon dezelfde zoals u van ons gewend bent.